Veļa

Published on September 14 2015

Nāk kārtējie svētki, un Jūs beidzot esat nobriedis savai mīļotajai uzdāvināt skaistu apakšveļas komplektu. Tomēr kā lai izvēlas? Ir patiesi daudz lietu, kas jāņem vērā. Pats svarīgākais pirms izvēlaties veļu ir saprast, vai viņa tajā jutīsies ērti. Protams, Jums patiktu redzēt savu dzīvesbiedri caurspīdīgā mežģīņu naktskreklā, taču nav nozīmes tādu dāvināt, ja viņa tādu nenēsā un nejutīsies tajā par sevi pārliecināta.

Tāpēc vēlamies sniegt īsu pamācību kā izvēlēties piemērotāko apakšveļu savai partnerei.

Pirmkārt, obligāti noskaidrojiet izmēru. Iegādājoties veļu neatbilstošā izmērā, viņa izskatīsies briesmīgi un vienalga, cik skaists ir viņas augums. Tāpēc uzzināt pareizo izmēru ir ļoti svarīgi un ir divi veidi, kā to izdarīt. Pirmais - vienkārši pajautāt, tādā veidā iegūstot visprecīzāko atbildi, tomēr daļēji sabojājot pārsteiguma efektu. Otrais - iejusties detektīva ādā un parakāties viņas apakšveļas atvilktnē, kas varbūt nav pieklājīgi, taču pārsteigums būs garantēts.

Otrkārt, uzziniet, kāda stila apakšveļa Jūsu draudzenei vai sievai patīk vislabāk. To var noskaidrot pavērojot ko viņa nēsā. Ja Jūsu mīļotā dod priekšroku neitrālām krāsām un vienkāršām formām, sarkanas, superseksīgas string-biksītes nebūs labākā izvēle. Tāpēc izdarot izvēli paturiet prātā viņas pašreizējo stilu. Savukārt, ja Jūs māc šaubas par krāsu un nevarat izlemt, dodiet priekšroku melnajai, jo tā ir gan klasiska, gan praktiska.

Treškārt un ne mazāk svarīgi, neaizmirstiet par kvalitāti. Lētas un neērtas veļas iegāde viņai nenesīs īpašu prieku. Ne vienmēr kvalitatīvs nozīmē dārgs, tomēr Jums jābūt gatavam iztērēt vismaz 50 eiro un vairāk, lai iegādātos ko pienācīgu.

Un pēdējais - neaprobežojieties tikai ar biksītēm un krūšturiem; apakšveļas pasaule ir ļoti raiba! Kā ar skaistām mežģīņu zeķēm ar zeķturiem? Bet varbūt speriet vēl vienu soli uz priekšu un iegādājieties apakšveļai pieskaņotu naktskreklu? Bez tam Jūs varat pievienot arī aromātiskas sveces, masāžas eļļas un citas lietas, kas viņu iepriecinās vēl vairāk!

Written by Henks Dubs

Published on #Apakšveļa

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post